Предстоящи курсове

Курс-обучение по:
Курс обучение Домоуправител
Повишаване ефективността на управление на етажната собственост. Домоуправителят - професионалист в работата си. По заявка.
Курс Измерител ел.параметри
Измерване на ел. импеданс, ток,напрежение, съпротивление на заземител, изолация. Нормативна база, оценка на съответствието. По заявка.
Енергетик обучение
за енергетик или лице отговорно за енегрообзавеждането. По заявка.
Монтьор фотоволтаици
Монтьор на фотоволаични съоръжения и инсталации.
дневни, вечерни и съботно-неделни 0878-203-823

Курс обучение Измерители

Курс Домоуправител


Partners:
SiteGround web hosting
Квалификационна група до 1000 V
Електробезопасност до 1 кV ПДФ Печат Е-мейл

Обучение за придобиване(потвърждаване) на квалификационна група по електробезопасност при работа - от първа І-ва до пета V-та, според Правилника за безопасност при работа с електрообзавеждането до 1000 V.

Обучението  може да се проведе в Учебният център или на работното място и завършва с изпит/тест/ и издаване на валидно удостоверение за придобита/защитена/ квалификационна група. Отстъпка от цената при по-големи групи и при всяка следваща услуга.

Програми за обучение - програмите за обучение представени тук са примерни и могат да се допълнят в зависимост от изискванията на работодателя(обучавания) и условията в които работи обучаваното лице.

Примерни тестове - тестовете могат да се променят в зависимост от условията в които работи обучавания, длъжността която заема и изискванията на работодателя.

Цените се определят в зависимост от броя на обучаваните (над 5 души - отстъпки), допълнителни отстъпки при всяко следващо обучение или ползване на друга услуга.

За по-вече информация: 0878-203-823 или се свържете с нас - от тук.

обратно в начало

elektrobezopasnost-do-1000-v