Предстоящи курсове

Курс-обучение по:
Курс обучение Домоуправител
Повишаване ефективността на управление на етажната собственост. Домоуправителят - професионалист в работата си. По заявка.
Курс Измерител ел.параметри
Измерване на ел. импеданс, ток,напрежение, съпротивление на заземител, изолация. Нормативна база, оценка на съответствието. По заявка.
Монтьор фотоволтаици
Монтьор на фотоволаични съоръжения и инсталации.
Енергетик обучение
за енергетик или лице отговорно за енегрообзавеждането. По заявка.
дневни, вечерни и съботно-неделни 0878-203-823

Курс обучение Измерители


Partners:
SiteGround web hosting
Квалификационна група неелектрически уредби

neelektricheski-uredbiКвалификационна група за работа по неелектрически уредби - придобиване, удължаване срока на валидност от първа до пета квалификационна група. Индивидуални и групови обучения всеки ден, след заявка на работното място или в Учебния център гр. София, бул. България 7.

 Обучението за придобиване, потвърждаване на квалификационна група за работа по неелектрически уредби се провежда в съответствие с изискванията на Правилник за безопасност при работа в неелектрически уредби на електрически и топлофикационни централи и по топлопреносни мрежи и хидротехнически съоръжения.

Информация може да получите на: тел. 02-850-41-34, 0878-203-823,  mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ,   Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Удостоверенията, издавани по горепосочения Правилник са с максимален срок на валидност една година за изпълнителския персонал и две години за ръководния персонал.

ЦПО при ЕЛКБ ЕООД, притежава Разрешително № РД-16-217 от МИЕТ за провеждане на обучението по безопасност при работа в неелектрически уредби  и Лицензия № 2013121102 от НАПОО.

Текущи курсове, обучения електробезопасност.

neelektricheski-uredbi-rabota